fredag 10 juli 2009

HÖGSTADIET 1967-1970KLASS 7A 1967-68
grabbarna fr.höger.Dan Olofsson?-Pelle Östman-RolfIvar Norden-Paul Hahlin-LarsOve Lundberg-Jan Ullen-Lasse Sörell-Dan Holmberg-Krister Nilsson-Tor Spejare-KjellArne Karlsson-Oscar-Ulf Nensen-Donald Hansson-Bosse Björn.

tjejerna från höger: Gun Lindblad-Margareta Nilsson-Carina Westerlund-Gudrun Svensson-Nicke-Birgitta Björn-Ragnhild Thomasson-Eva Engström-Eva Åkerstedt.

Ja, så var vi framme i slutet av 60-talet, 1967, då vi skulle börja på HÖGSTADIET, vi fick "Nicke" som klassföreståndare, vi fick veta att han var väldigt sträng, o det var han! Men tyvärr inte riktigt rättvis, (tyckte jag då). Efter skoltiden träffade jag Nicke o Nickelina ganska mycket, jag har jobbat i deras lägenhet bl.a , dom var så duktiga att plocka svamp, de var mycket ute i naturen, levde enkelt. Så här i efterhand var de bägge två enastående lärare, bägge två hade pondus, röt Nicke till då jävlar blev alla som ljus o alldeles tyst, då stod han därframme och var alldeles tyst nån minut eller två så vi skulle liksom stilla oss, efter det fortsatte han som om ingenting hade hänt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar