tisdag 13 januari 2009

Skuldåkra hockeygrabbar!Ett gäng glada hockeygrabbar, kortet är taget troligtvis mellan 1963 och 1965, jag gick i 3:an eller 4:an,(på kortet är skrivet: Träning för olympiaden 1972.)Isbanan låg efter Ugglestigen där det är ett dagis/förskola.
står.fr.v:Oscar-Lasse Sörell-Jan Ullen-Jan Lövgren-Arne Wahlin-Perra Svedberg
på knä fr.v:Rune Thomasson-Eine Johansson-Didde Norden-KjellArne Karlsson-Roland Johansson-Jerker Nyström-Herman o Georg Persson-Bengt Wahlin.

3 kommentarer:

 1. Herman Persson27 januari 2009 07:13

  Ja jäkla vad vi spelade och tränade. Minns bara hur Isak Söderlund sporrade oss. Då fick man både hjälpa till med snöskottning och att spola banan. Men roligt hade vi. Då var inte allt bara serverat. herman

  SvaraRadera
 2. Ja, vi var faktiskt jäkligt duktiga med tanke på våran ålder då, men vi spelade lika mycket hockey på vägarna i kvarteret. Sen åkte man ju mycket skidor, det samlades poäng för snöstjärnan kallades det för,en del kvällar åkte man kanske 2 eller 3 varv på elljusspåret, som var 2,5km.
  oscar

  SvaraRadera
 3. Jag glömde Isak,vi skötte ju en bana till också, den nere vid järnvägen, många lördagar o söndagar som vi skottade o spolade som Herman också minns, när Isak kom med en drickapåse och nån korvbit, det skulle räcka hela dagen, sen kunde vi spela på kvällen, det var häftigt när isen var nyspolad. Jag blir ju bedrövad när man läser insändarna på vk.se/dorotea, att en del kräver att allt ska vara perfekt,(på isbanan) ut o jobba lata människor, tycker jag.

  SvaraRadera